top of page

OVERNIGHT APPLE OATS

Bereidingstijd: +/- 10 min


Wat heb je nodig voor 1 portie: - 50 gram havermout - 250 gr sojamelk ongezoet (of een ander soort melk) - appel - kaneel - 1 scoop ( 25 gr) vanille whey van Ekopura










Bereidingswijze: Er zijn twee manieren om de havermout klaar te maken. 1: Wanneer je de havermout de volgende ochtend pas wilt eten: Zet de avond van te voren de havermout met melk in een kom in de koelkast. De volgende ochtend is de havermout zacht geworden en hoef je de kom alleen nog maar op te warmen op het vuur bijvoorbeeld. Zodra het geheel warm is, haal je de pan van het vuur en giet je het in een kom. Roer de scoop vanille whey er goed doorheen. 2: Wanneer je de havermout direct wilt eten: Doe in een pan de havermout en melk, verwarm het geheel maar laat het niet koken. Zorg dat je goed blijft roeren in het geheel. Zodra het toch begint te pruttelen haal je de pan van het vuur en giet je het geheel in een kom. Roer de scoop vanille whey er goed doorheen. Vervolgens : snijd de appel, laat de schil eromheen zitten voor nog meer vitamines en mineralen. En leg in de kom. Vervolgens serveer je de overnight apple oats met wat kaneel. En smullen maar!

Voedingswaarde per portie: 456 kcal 10 gr vet 54 gr koolhydraten (waarvan 18 gr suikers) 37 gr eiwit


Laten je macro’s het toe, is een variatie met banaan en pindakaas ook erg lekker! Dit recept zal ik nog een keer delen.

55 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page