Flying Books
Review Traject 2

'Ik ging dit avontuur samen met Julie aan, omdat ik benieuwd was wat het met mijn lichaam zou doen als ik mijn leefstijl zou aanpassen. Mijn dagen zijn erg verschillend. Zo heb ik schooldagen, stage- en vrije dagen. Maar mijn voeding was elke dag hetzelfde en dat voelde niet goed. Ik varieerde nooit in mijn ontbijt, lunch of tussendoortjes, lekker makkelijk, zo zag ik het.
Julie heeft mij inlaten zien dat variëren ook makkelijk en lekker kan. Ik vond het fijn dat Julie altijd klaar stond als ik een vraag had over een (alternatief) product. De communicatie was informeel, wat ik als persoon erg fijn vind. Julie luistert naar de struggles waar je je in bevindt en probeert je daarbij zo goed mogelijk te helpen.
Omdat ik fysieke veranderingen begon te zien aan mijn lichaam zoals het strakker worden en spieren die meer zichtbaar werden, had dit ook zijn effect op het mentale vlak. Ik voel me lekkerder en energieker in mijn lijf. Daarnaast heb ik geleerd om vaker een alternatief te nemen voor een ongezonde lekkernij, zonder dat ik daarvan baal!

 

Zelfs nu mijn traject ten einde is, houd ik me aan de leefstijltips die ik van Julie geleerd heb in de afgelopen tijd. Ik kan betere voedingskeuzes maken. Iets lekkers moet zeker kunnen, maar de balans is erg belangrijk en die heb ik zeker geleerd!'

inCollage_20200413_150605100.jpg
inCollage_20200413_150743115.jpg
inCollage_20200413_150654746.jpg