top of page
Review Traject 2
inCollage_20211217_132944316.jpg
inCollage_20211217_133015108.jpg

Als zorgmedewerker heb ik in de coronatijd een flink tandje bijgezet. Dit resulteerde zich in bijna iedere dag werken en bij thuiskomt plofte ik uitgeput op de bank. In april 2021 ben ik begonnen met 2x crossfitten per week. Dit gaf mij weer energie. Via deze weg heb ik Julie leren kennen. Ondanks dat ik een goede flow ervaarde bij het sporten bleef ik wel normaal eten. Ik voelde mijn lichaam voller worden. Na mijn vakantie was ik klaar met mijn leefstijl en wou ik verandering. Met name mezelf op 1 zetten en niet meer mijn werk. Julie heeft mij handvatten gegeven om hierin een gezonde balans te creeëren. 

 

Ik vond het fijn om te starten in traject 1. Julie en ik hadden nauw contact. Ze beantwoordde mijn vragen heel erg snel! Ze leerde me dat gezond eten ook hartstikke lekker kan zijn. Ook de metingen vond ik erg prettig. Iedere keer weer vooruitgang. Dat gaf me steeds meer motivatie om door te pakken. Daarnaast heb ik ook aan doelen gewerkt. Het opnieuw passen van een broek, wat gelukt is! Hoe maak ik zelf eetschema's zodat ik na het traject duurzaam verder kan. Hoe zorg ik voor een gezonde slaaphygiëne zodat ik uitgerust de dag kan beginnen? Ook heb ik geleerd hoe ik werk en privé gescheiden houd. Doordat ik al deze doelen heb behaald voel ik me nu 4 maanden later trots, sterker en fitter! Door deze balans geniet ik meer van het nu. 

 

Het is een investering in jezelf waar je zeker geen spijt van krijgt!

inCollage_20200413_150605100.jpg
inCollage_20200413_150743115.jpg
inCollage_20200413_150654746.jpg

'Ik ging dit avontuur samen met Julie aan, omdat ik benieuwd was wat het met mijn lichaam zou doen als ik mijn leefstijl zou aanpassen. Mijn dagen zijn erg verschillend. Zo heb ik schooldagen, stage- en vrije dagen. Maar mijn voeding was elke dag hetzelfde en dat voelde niet goed. Ik varieerde nooit in mijn ontbijt, lunch of tussendoortjes, lekker makkelijk, zo zag ik het.
Julie heeft mij inlaten zien dat variëren ook makkelijk en lekker kan. Ik vond het fijn dat Julie altijd klaar stond als ik een vraag had over een (alternatief) product. De communicatie was informeel, wat ik als persoon erg fijn vind. Julie luistert naar de struggles waar je je in bevindt en probeert je daarbij zo goed mogelijk te helpen.
Omdat ik fysieke veranderingen begon te zien aan mijn lichaam zoals het strakker worden en spieren die meer zichtbaar werden, had dit ook zijn effect op het mentale vlak. Ik voel me lekkerder en energieker in mijn lijf. Daarnaast heb ik geleerd om vaker een alternatief te nemen voor een ongezonde lekkernij, zonder dat ik daarvan baal!

 

Zelfs nu mijn traject ten einde is, houd ik me aan de leefstijltips die ik van Julie geleerd heb in de afgelopen tijd. Ik kan betere voedingskeuzes maken. Iets lekkers moet zeker kunnen, maar de balans is erg belangrijk en die heb ik zeker geleerd!'

bottom of page