top of page
Review Traject 1
Screenshot_20210415_143635.jpg
Screenshot_20210415_143618.jpg
Screenshot_20210415_143558.jpg

Een onverwachte transformatie in 3 maanden. 

 

In voorbereiding op mijn allereerste CrossFit competitie, klopte ik aan bij @lifestyle.in.motion om mijzelf voedingstechnisch zo goed mogelijk voor te bereiden op alle trainingen (6 dagen per week) en de komende wedstrijden. 

 

Met behulp van Julie en het gebruik van Vytal zijn we begonnen met het plannen van alle maaltijden. Ik had behoefte aan structuur welke makkelijk te verkrijgen is met deze app. Ik dien voldoende energie binnen te krijgen en zo gezond mogelijk.

Hier is uiteindelijk een heel gevarieerd en lekker (eet)plan uit gekomen. 

 

Eerlijk gezegd was ik verbaasd over het grote verschil tussen de twee foto's. Ik was weliswaar iets afgevallen, maar WAUW, wat de juiste voeding kan doen!!
De samenstelling van mijn lichaam is wel degelijk verandert en dit terwijl we weer in lockdown gingen. Hierdoor hebben de trainingen en motivatie toch wel een flinke klap gekregen. 

De competitie is weliswaar uitgesteld, maar ik ben er helemaal klaar voor! 

Fase 1 is voor mij voorbij gevlogen. Samen met Julie heb ik heldere en haalbare doelen opgesteld om naar toe te werken. Iedereen heeft tegenwoordig een druk en haastig leven. Ik vond het dan ook lastig om juist op die momenten gezond en snel eten klaar te maken. Julie stelt een persoonlijk eetschema voor je klaar wat in jouw ritme en leefstijl past. Naast de weeg momenten heb ik ook veel contact gehad via de app. Als ik bijvoorbeeld niet precies wist welk product ik in de winkel moest kiezen. Even een foto in de app en ik kreeg direct antwoord. Door haar positieve coach kwaliteiten ben ik dicht bij mijn doelen gekomen. Ik blijf gemotiveerd en ga door naar fase 2 om alles nog steeds te perfectioneren en meer eigen te maken. Ik geniet van het leven met vrienden en familie en hier hoort voor mij ook een hapje en drankje bij, ik maak dan een bewuste keuze. Soms een extra stuk wandelen dan maar.


Wat heb ik bereikt?
In 5 maanden ben ik 7kg afgevallen en heb ik een betere conditie opgebouwd. Ik kan nu zelfs 40 minuten achter elkaar hardlopen, dat had ik nog nooit eerder gehaald!
Daarnaast sta ik relaxter in het leven en kan ik de werkstress beter relativeren. 

Welke andere effecten heb ik gemerkt?
Ik sta meer in contact met mezelf en maak bewuster keuzes. Ook is de variatie in mijn eetgewoontes groter geworden en heb ik gemerkt dat afvallen niet gepaard hoeft te gaan met honger hebben en geen lekkere dingen meer mogen eten. 

Wat ik vond van Julie haar begeleiding?
Julie was altijd opgewekt en focust op de positieve dingen en doelen die je al hebt bereikt. Ze denkt goed met je mee en past jouw programma aan op jouw persoonlijke voorkeuren. Zo kreeg ik vaker een broodje kaas op het menu, omdat ik daar super blij van werd en het makkelijker was om het schema vol te houden. Ook heeft ze veel verschillende opties en verrassende gerechten aangeboden tijdens het programma, waardoor het makkelijk vol te houden was en ik daar nog steeds uit kan putten als ik zelf geen inspiratie heb voor het eten.

Zou ik dit aanbevelen aan vrienden?
Ik zou deze Lifestyle begeleiding zeker aanbevelen omdat de het effectief is. Je focust niet alleen op afvallen maar pakt alle aspecten van je leven mee die bijdragen aan een gezondere leefstijl. Ik voel me na het afgelopen traject super goed in mijn vel, letterlijk en figuurlijk!

Ik heb het traject bij Julie als persoonlijk en erg prettig ervaren. Door de doelen die vooraf waren gesteld wist ik gedurende het traject wat ik kon verwachten en waar ik aan toe was. Vanaf het begin tot aan het einde kon ik al mijn vragen bij haar kwijt en wist ze mij ieder moment te motiveren waar nodig. Het is fijn om wekelijks te bellen en mijn wensen van de week door te geven. Een verjaardag en etentje met vrienden kon hierdoor doorgaan en was het geen moeite om aan mijn vooraf gestelde doelen te blijven werken. Naar mate de tijd vorderde en verschil duidelijk zichtbaar werd bleef Julie mij motiveren en gaf ze mij vertrouwen dat ik dit zelf bereikt heb. Al met al ben ik heel erg blij met mijn resultaten, ik voel mijzelf beter in mijn vel en heb ik mijn leefstijl weer in eigen handen.

inge voorzijde.jpg
inge zijkant.jpg
inge achterkant.jpg
bottom of page