Open boeken
Review Traject 3

REVIEW 1.

Via Crossfit ben ik bij Julie terecht gekomen, eerst voor fysio behandelingen en toen Julie vertelde dat ze bloedtesten af ging nemen heb ik haar gevraagd om een bloedtest bij mij af te nemen. Geen idee over wat voor soort bloedtest ik het heb? Check dan even de volgende link: EMB-Test.

 

Mijn interesse voor de bloedtest werd gewekt toen Julie me vertelde wat daar voor resultaten uit zouden kunnen komen en hoe het je in de toekomst zou kunnen helpen.

Ik had al jaren veel last van mijn darmen, was vaak futloos en moe en alle middeltjes die via de huisarts voor werden geschreven hielpen mij niet om van mijn klachten af te komen.

 

Naast de bloedtest heb ik Julie gevraagd om het traject #3 met mij te starten. Enerzijds om hulp te krijgen bij het vinden van een voedingspatroon dat past bij de uitkomst van de bloedtest en anderzijds vanwege de relatie die ik met eten had. Het voedingspatroon moest passen bij mij en mijn wens was om het ook naar te toekomst toe, goed vol te kunnen blijven houden. 

 

Julie is super enthousiast, helpt je erg goed, begeleid je heel fijn maar durft ook kritisch te zijn. Door samen met Julie te zoeken naar een patroon qua voeding heb ik een hele fijne balans gevonden. 

De balans die ik samen met Julie heb gevonden zorgt voor rust in mijn hoofd en maakt dat ik het niet erg (meer) vind om zo nu en dan te zondigen.

Daarnaast was het voor mij naar aanleiding van de uitkomsten van de bloedtest even zoeken naar de juiste voedingsmiddelen, maar nu ik deze eenmaal heb gevonden voel ik mij heel veel prettiger in mijn eigen lichaam. 

 

Julie zorgt ervoor dat je alles bij haar kwijt kan, zonder daar zomaar een oordeel over te trekken. Ze luistert, vraagt goed door en moedigt je aan in plaats van dat ze dingen oplegt.

 

Door het traject bij Julie te volgen heb ik balans gevonden, zit ik fijn in mijn vel, voel ik me energiek en heb ik ook naar de toekomst toe de juiste handvatten om hier zelf verder op voort te borduren. 

Ik zou iedereen een traject bij Julie aanbevelen. Ze is een hele fijne en lieve meid, die je op een hele fijne manier helpt! 🙂 

-----------------------------------------------------------------------------------------------------

REVIEW 2.

'Ik heb Julie ervaren als een professionele begeleider met kennis van haar vak. Wanneer ik een vraag had kon ik altijd een app sturen waar ik snel en zinvol reactie op kreeg. Ik heb veel gehad aan de tips hoe ik bepaalde voedingsmiddelen kan vervangen door iets wat beter vult en ook betere voedingsstoffen bevat. Deze tips pas ik nog steeds toe wat er voor zorgt dat ik nu nog steeds afval.'