top of page
Review Traject 3

Ik ben onder begeleiding van Julie in totaal ruim 4 maanden aan de slag geweest met mijn eetgewoontes en leefstijl.

Na een paar hele drukke jaren als zelfstandig ondernemer met 3 jonge kinderen en een flinke burn-out die daarop volgde, was ik weer aardig op weg 'richting mezelf'.

Maar ik kon zeker nog wel wat extra hulp gebruiken om beter in mijn vel te zitten (letterlijk). Ik wilde graag een eetpatroon vinden dat past bij mij en mijn gezin, maar ook bij mijn weer opgepakte sportschema.

Ik was benieuwd in hoeverre de juiste voeding mijn sportdoelen nog meer kon ondersteunen, en hierin was Julie echt de perfecte match.

 

Na eerst mijn vaste eetpatroon onder de loep te hebben genomen, hielp Julie me heel snel op weg met een (flexibel) voedingsschema, precies berekend op mijn persoonlijke situatie en doelen.  

Wat kleine aanpassingen en in het begin intensieve begeleiding met de app hielpen me net wat andere keuzes te maken in wat, hoeveel en wanneer ik at.

Al snel zag ik resultaten en merkte ik dat dit me vooral mentaal dat extra zetje in de rug gaf. Om de 4 weken wegen en meten bij Julie, en tussendoor reageerde ze snel en enthousiast via de app als ik extra vragen had.

Zojuist de laatste sessie achter de rug, en ik voel me inmiddels sterker, strakker en fitter dan 10 jaar geleden. De gewenste kilo's en vooral centimeters zijn eraf (11 cm buikomtrek!), met meer spiermassa dan toen ik begon.

Daar ben ik best een beetje trots op!

 

Ze heeft me het vertrouwen gegeven dat ik de juiste keuzes nu zelf kan maken - sporten, voeding, rust en vooral de balans daartussen.

Wat ik vooral heel prettig vond is de rust en het enthousiasme van Julie;
ze denkt met je mee in wat er mogelijk is in jouw specifieke leven en in jouw gezin. 

Zonder te oordelen en altijd met een positieve insteek. Daardoor kon ik die dingen aanpassen die ik ook op de lange termijn kan volhouden, zonder gekke diëten of onmogelijke 'regeltjes' voor mezelf. 

Als kookliefhebber kan ik nu nog steeds uitgebreid koken en met z'n allen genieten van lekker eten, maar ondersteun ik tegelijkertijd mijn gezondheid en sportprestaties. 

En daar hoort genieten met een wijntje en chocola ook zeker bij op z'n tijd!

Kortom: ik heb mijn balans weer gevonden en daarvoor ben ik Julie erg dankbaar :-)

 

Twijfel je of een traject bij Julie jou ook kan helpen om lekkerder in je lijf te zitten?
Gewoon doen, you can thank me later ;-)

De afgelopen 4 maanden heb ik Lifestyle in Motion traject 3 gevolgd.
Wat ik de afgelopen 4 maanden vooral bereikt heb is een juiste mindset. Waar ik voorheen ‘de alles of niets’ mindset had, kan ik nu genieten van het moment om vervolgens daarna de draad weer op te pakken. Met als resultaat fit en prettig voelen in mijn lichaam!

Tijdens het traject is Julie zeer betrokken, geïnteresseerd en oprecht.
ulie probeert je tot nadenken te zetten en tot nieuwe inzichten te laten komen, zij ondersteunt hierin echter waar nodig. Met haar enthousiasme weet Julie haar kennis op een prettige manier over te dragen, Julie was voor mij een echte stok achter de deur! 

Al met al heb ik de begeleiding erg positief ervaren en daarom zou ik Lifestyle in Motion zeker aan andere aanraden. 

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

Via Crossfit ben ik bij Julie terecht gekomen, eerst voor fysio behandelingen en toen Julie vertelde dat ze bloedtesten af ging nemen heb ik haar gevraagd om een bloedtest bij mij af te nemen. Geen idee over wat voor soort bloedtest ik het heb? Check dan even de volgende link: EMB-Test.

 

Mijn interesse voor de bloedtest werd gewekt toen Julie me vertelde wat daar voor resultaten uit zouden kunnen komen en hoe het je in de toekomst zou kunnen helpen.

Ik had al jaren veel last van mijn darmen, was vaak futloos en moe en alle middeltjes die via de huisarts voor werden geschreven hielpen mij niet om van mijn klachten af te komen.

 

Naast de bloedtest heb ik Julie gevraagd om het traject #3 met mij te starten. Enerzijds om hulp te krijgen bij het vinden van een voedingspatroon dat past bij de uitkomst van de bloedtest en anderzijds vanwege de relatie die ik met eten had. Het voedingspatroon moest passen bij mij en mijn wens was om het ook naar te toekomst toe, goed vol te kunnen blijven houden. 

 

Julie is super enthousiast, helpt je erg goed, begeleid je heel fijn maar durft ook kritisch te zijn. Door samen met Julie te zoeken naar een patroon qua voeding heb ik een hele fijne balans gevonden. 

De balans die ik samen met Julie heb gevonden zorgt voor rust in mijn hoofd en maakt dat ik het niet erg (meer) vind om zo nu en dan te zondigen.

Daarnaast was het voor mij naar aanleiding van de uitkomsten van de bloedtest even zoeken naar de juiste voedingsmiddelen, maar nu ik deze eenmaal heb gevonden voel ik mij heel veel prettiger in mijn eigen lichaam. 

 

Julie zorgt ervoor dat je alles bij haar kwijt kan, zonder daar zomaar een oordeel over te trekken. Ze luistert, vraagt goed door en moedigt je aan in plaats van dat ze dingen oplegt.

 

Door het traject bij Julie te volgen heb ik balans gevonden, zit ik fijn in mijn vel, voel ik me energiek en heb ik ook naar de toekomst toe de juiste handvatten om hier zelf verder op voort te borduren. 

Ik zou iedereen een traject bij Julie aanbevelen. Ze is een hele fijne en lieve meid, die je op een hele fijne manier helpt! 🙂 

-----------------------------------------------------------------------------------------------------

'Ik heb Julie ervaren als een professionele begeleider met kennis van haar vak. Wanneer ik een vraag had kon ik altijd een app sturen waar ik snel en zinvol reactie op kreeg. Ik heb veel gehad aan de tips hoe ik bepaalde voedingsmiddelen kan vervangen door iets wat beter vult en ook betere voedingsstoffen bevat. Deze tips pas ik nog steeds toe wat er voor zorgt dat ik nu nog steeds afval.'

bottom of page