top of page

Welkom op de webshop! 

Vanuit Lifestyle in Motion heb ik twee producten ontworpen. 
Heb jij geen coaching nodig maar wil je wel een houvast of stok achter de deur? Dan is dit jouw kans. 
Een weekplanner voor het hele jaar die bestaat uit een weekplanning, dinerplanning en een (afscheurbaar) boodschappenlijstje. 

Liever wat algemene informatie over waar je moet starten met een gezondere leefstijl? Dan is het E-Book vol met algemene tips en info iets voor jou. 

Meer weten over één van de twee producten? Klik dan vooral even verder. 

E-Book

00001
€4,95
Op voorraad
1
Productgegevens

In dit E-book komen de basis principes van een gezonde leefstijl aanbod. De vier speerpunten die centraal staan binnen een gezonde leefstijl en dus binnen dit E-Book zijn : Voeding Beweging - Slaap & Stress.
Wil jij weten hoe je een kwalitatief goede nachtrust kunt krijgen? Wat gezonde en gevarieerde voeding nou echt is? Waarom stress juist goed voor ons lichaam is? Of wil jij lekkere en makkelijke gerechten voor jouw ontbijt, lunch of avondeten? Dan is dit E-book iets voor jou.

Heb jij voldoende zelfdiscipline en verder geen stok achter de deur? Koop dat nu dit E-book hieronder en ga zelf aan de slag!

(Mocht je er later achter komen dat je toch die stok achter de deur mist? Kun je met de juiste motivatie en 10% korting een Traject met mij aangaan.)

Bewaar dit product voor later
bottom of page